Vandaag besteld is morgen in huis! Dayon laat u niet langer dan 24uur wachten op de aanschaf van uw prachtige aanbieding. Daarom is Daydon onderscheidend ten opzichte van andere dagaanbieders! Daydon is voorraadhoudend en werkt uitsluitend met eigen ingekochtte producten.

Voorraad
Eigen voorraad in Nederland; daarom kan Daydon morgen leveren! Na uw bestelling ontvangt u een track en trace code waarmee u de zending vanaf ons magazijn kunt volgen tot levering op het door u gewenste adres. Goedkoop, snel en transparant, dat zijn onze kernwaarden.

Prijs
Wij garanderen de laagste prijs. Komt u het artikel ergens anders goedkoper tegen? Mail ons en u krijgt het verschil van ons op uw rekening gestort.

Garantie
Vanzelfsprekend krijgt u naast een scherpe prijs, eveneens een jaar garantie op het product. Wij sluiten ons aan bij de door de wet gegeven garantiebepaling (Wettelijke garantie).

Rechten en plichten
Daydon sluit haar werkwijze aan op de “wet koop op afstand”. Deze is online via de Consumentenbond te lezen.

Uw rechten:
– Binnen 14 dagen mag u zonder opgaaf van reden retourneren. Let wel, alleen in de originele verpakking. De kosten voor het retourneren zijn altijd voor de koper zoals is opgenomen in de wet koop op afstand. Wel wordt uw aankoopbedrag teruggestort binnen 14 dagen na ontvangst van uw pakket.
–  Hebt u een klacht. Vanzelfsprekend ruilen wij uw product of onderdeel kosteloos om. Wij streven er naar om binnen 48 uur met een oplossing te komen.

Communicatie
U kunt onze klantenservice iedere dag bereiken, zowel telefonisch als via de email.
Wij wensen u veel plezier met winkelen.

Voor vragen kunt u mailen naar info@daydon.com.

Natuurlijk krijgt u binnen 2 uur reactie op uw vraag (ma t/m vrijdag van 09.00 – 17.00 uur)

Bedrijfsgegevens:
Daydon B.V.
Veilingstraat 40
7833HN Nieuw Amsterdam
KvK: 66246954
BTW: NL856461155
Tel 0591-750492