Wij bieden u een flexibele klantenservice welke per e-mail te bereiken is via info@daydon.com Heeft u een vraag, of heeft u onverhoopt een defect aan uw goederen? Laat het ons weten! Onze klantenservice reageert op werkdagen binnen 24 uur op de door u gestelde vraag.

customer-service-smile

   Levering

  DHL draagt zorg aan de levering van uw producten. Indien u uw bestelling plaatst voor 15:00 uur zal DHL de volgende werkdag de goederen leveren tussen 9.00 en 17.30 uur. DHL rijdt van maandag tot zaterdag.
  Zodra het pakket is ingescand in het sorteercentrum van DHL ontvangt u een track & trace code per e-mail en kunt u uw bestelling traceren op www.dhl.nl. U dient de ontvangen track & trace code in te voeren onder het kopje: “Traceer uw zending”.

  Wilt u uw bestelling ontvangen op een andere dag? Laat het ons weten per e-mail naar info@daydon.com en voeg daarin uw bestelnummer en de gewenste leverdag.

  Wij bieden u 2 verschillende verzendmethodes:

  1) Gratis levering: DHL levert uw product op maandag tot zaterdag zonder tijdsindicatie en zullen langskomen tussen 9.00 en 17.30 uur.

  2) Voor 11.00 uur levering: DHL levert uw producten gegarandeerd voor 11 uur in de morgen. De kosten voor deze verzendmethode zijn € 15,95 voor de gehele bestelling.

  Rembours:

  Tevens is het ook mogelijk om de rembourszending als verzendoptie te kiezen. U dient dan contant te betalen aan de chauffeur van de DHL. De kosten voor de Rembours levering zijn € 14,95 voor uw gehele bestelling.

  Gratis levering:

  Ons magazijn is iedere werkdag van maadag tot en met vrijdag actief met het verwerken van orders. Indien uw op werkdagen besteld voor 15.00 uur wordt uw bestelling de volgende dag bezorgd. Indien u kiest voor een “gratis levering” dan kunnen wij helaas geen tijdsindicatie geven voor de levering. DHL zal langskomen tussen 09.00 en 17.30 uur. 

  Wilt u een indicatie voor de bezorgtijden van DHL? Kijk dan op de volgende website: www.dhlparcel.nl/nl/bezorgtijden. Let op: dit is slechts een indicatie! Wij kunnen dus niet garanderen dan DHL langs komt binnen de aangegeven tijdsvakken. 

   

  Bestel voor 15:00 uur op:             1e bezorging op:                           Niet thuis? 2e bezorging op:
  Maandag Dinsdag Woensdag
  Dinsdag Woensdag Donderdag
  Woensdag Donderdag Vrijdag
  Donderdag Vrijdag Zaterdag
  Vrijdag Zaterdag Maandag
  Zaterdag Dinsdag Woensdag
  Zondag Dinsdag Woensdag

   

  Niet thuis?
  Bent u niet thuis, dan komt DHL automatisch de volgende dag nog een keer langs. Bent u de tweede keer wederom niet thuis, dan bewaart DHL uw pakket bij het dichtstbijzijnde depot. U hebt dan vijf dagen de tijd om het af te halen. Ook kunt u binnen deze vijf dagen een derde afleverpoging inplannen. Bent u de derde keer wederom niet aanwezig, dan gaat het pakket retour. Voor een nieuwe levering dient u dan extra verzendkosten te betalen.

   Retourneren

  U mag uw product binnen 14 werkdagen vanaf de dag van ontvangst retourneren. U hoeft hier geen reden voor op te geven. Het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking geretourneerd te worden. De kosten voor retourneren zijn altijd voor de koper. Uw aankoopbedrag wordt wel gecrediteerd en teruggestort op uw rekening. U kunt dit teruglezen op de website van de Consumentenbond “wet koop op afstand”. De wettelijk termijn voor het crediteren van het aankoopbedrag is 30 dagen na ontvangst van de goederen.

  U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de retourkosten voor de afhaal van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@daydon.com. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

 • Let op: het vestigingsadres op de website is geen retouradres. Indien u uw bestelling wilt retourneren, kunt u contact opnemen met onze klantenservice per e-mail op info@daydon.com. Een van onze medewerkers boekt een afhaalopdracht voor u in bij onze transporteur DHL en de chauffeur zal uw pakket voorzien van een retourlabel.De kosten voor het retourneren van pakketten zijn €12,50 per pakket. U kunt hier alles vinden wat betreft onze retourprocedure.

   Garantie

  Op al onze producten bieden wij een standaard garantie van 2 jaar.

   Betaalmethoden

  Op onze website kunt u gebruik maken van verschillende betaalmethoden: Ideal, Paypal, Mistercash, bankoverschrijving, sofort banking of betaling onder rembours.

   Klachtenafhandeling

  Heeft u een klacht, of is er onverhoopt is defect aan uw goederen? Laat het ons weten!
  Iedere klacht behandelen wij met grote zorg. Wat wij van u verwachten is een duidelijke omschrijving van de klacht/defect geïllustreerd door een foto in de bijlage. Wij reageren op werkdagen binnen 24 uur op uw klachten en streven er naar altijd tot een zo goed mogelijke oplossing te komen. Klachten/defecten kunt u mailen naar info@daydon.com, u wordt verzocht het bestelnummer te vermelden bij uw klacht of defect.

  Onze service is geheel kosteloos!  Wij hebben als leverancier de verantwoordelijkheid voor het leveren een goed product, mocht u te maken hebben met een defect zullen wij dit altijd voor u oplossen.

  Heeft u nog vragen wat betreft onze klantenservice? U kunt ons altijd bereiken per mail via info@daydon.com