Bij Daydon kunt u met iedere gebruikelijke betaalmethode betalen in een veilige betaalomgeving! U vindt al onze betaalmethodes hieronder.

 betaalmogelijkheden

iDEAL
Veilig en vertrouwd betalen met Ideal via de website van bauhauschairs.nl. Uw aankoop via iDEAL is verzekerd bij onze partner Mollie.nl, Ideal geeft u de mogelijkheid om te betalen via diverse Nederlandse banken zoals de Rabobank, ING bank, Abn Amro, SNS bank, ASN bank, Van Lanschot, Triodos, Friesland bank, Knab en de Regio bank.

Paypal
Makkelijk & veilig betalen via Paypal, dit betaalsysteem maakt het mogelijk te betalen met creditcard en/of uw bankrekening en is niet meer weg te denken uit de huidige betaalmethodes van deze tijd.

Mistercash
Mistercash is vergelijkbaar met de Ideal betaalmethode. Het betaalsysteem is ontwikkeld in België door een samenwerking tussen drie financiële instanties, de ASLK, BBL en de Kredietbank.

Creditcard
Ook creditcard betalingen zijn bij ons mogelijk. (Mastercard, Visa, Maestro en Visa Electron)

Rembours
Het is mogelijk uw bestelling onder rembours te laten verzenden. Wij zullen hiervoor € 14,95 aan extra kosten in rekening brengen. U dient het totale order bedrag contant te betalen aan de chauffeur van DHL op het moment van leveren van uw bestelling. Het is helaas niet mogelijk gebruik te maken van uw pinpas om de bestelling te kunnen betalen.

Sofort banking
Met SOFORT is het online betalen eenvoudiger dan ooit! U gebruikt hiervoor gewoon uw vertrouwde gegevens van internet bankieren. Deze methode is geheel veilig. Het betalingsproces vindt in real-time plaats, zodat uw bestelling – sneller dan bij een gewoonlijke bankoverschrijving – direct kan worden verwerkt.